Z dopisů našich pacientů…

V tomto vydání zveřejňujeme v rubrice Z dopisů našich pacientů reakce uvedené v „Dotazníku spokojenosti“, který mají pacienti možnost vyplnit v rámci své lékařské zprávy. Vybrali jsme ohlasy na dvě pracoviště: Neurologickou kliniku a IV. interní kliniku VFN.

Neurologická klinika
(13. 7. 2023) RS Centrum, oddělení magnetické rezonance, vůbec celá neurologie VFN je profesionální se skvělými doktory, sestřičkami a dalším personálem. Zvlášť musím zmínit MUDr. Týblovou – skvělý doktor, člověk. Odborník, který vysvětlí, a zároveň atmosféra v ambulanci je moc příjemná.
(14. 7. 2023) V rámci zkušeností s jinými zdravotnickými zařízeními v ČR jsem se u vás cítil jako v říši snů.
(16. 7. 2023) Děkuji paní doktorce Šťastné a sestřičce za milý přístup.
(12. 8. 2023) Všichni byli milí, vstřícní, paní doktorky důsledné. Perfektní!
(14. 8. 2023) MUDr. Viktória Jakabová je velice hodná a vše dokonale vysvětlila, poprvé, co jsem u lékaře neumíral strachy! Děkuji mockrát!
(14. 8. 2023) Při placení poplatku za pohotovost by mohl být vygenerován QR kód, kde by se doplnil pouze variabilní symbol. Poplatek by šlo zaplatit už při čekání v čekárně. Oproti pohotovosti v Ústí nad Labem je přístup lékařky VFN nesrovnatelně lepší a pečlivější.
(14. 8. 2023) Mnohokrát děkuji zdravotním sestrám, bratrům a ještě více paní doktorce D. Šťastné. Podle popisu na zprávě se starala o mého otce (ročník 1948) úplně nádherně i o půlnoci ze soboty na neděli. Děkuji, děkuji, děkuji!
(16. 8. 2023) Moc bych chtěla pochválit paní doktorku Viktórii Jakabovou z akutní neurologické ambulance. Dlouho jsem se nesetkala s tak příjemnou a velice laskavou lékařkou, která se umí k pacientům chovat lidsky a přátelsky. I následná telefonická konzultace byla skvělá. Kéž by takových lékařů bylo více!

IV. interní klinika
(13. 7. 2023) Pracuji celý život v sociálních službách, takže mám k vám malinko blíže – myšleno k práci. Musím smeknout před sestrami, doktory, víceméně před veškerým personálem, co musí s námi pacienty absolvovat, zažít, a to vše s úsměvem na rtech. Za mě velký respekt a ohromné poděkování. Neberu to jako samozřejmost. I když jsem absolvovala pro mě nepříjemné vyšetření, tak právě přístup a lidskost sestřičky a paní doktorky mi pomohla. Ještě jednou velké díky!
(20. 7. 2023) Dobrý den, nebyla jsem objednaná, i přesto jsem při akutní bolesti žaludku byla do pěti minut vyšetřena a dostala jsem doporučení na CT a gastroskopii. Sestřička byla moc hodná, pan doktor Novotný mne důkladně vyslechl a prohlédl. Jsem jim velmi vděčná!
(26. 7. 2023) Docházím na ambulantní gastroenterologické vyšetření každý rok a díky panu doktorovi Švestkovi by se téměř dalo říci, že se na vyšetření těším😊.
(26. 7. 2023) Děkuji za veškerou péči!
(27. 7. 2323) Super lékař, MUDr. Švestka. Ochotný, vlídný, trpělivý!
(28. 7. 2023) Děkuji za velmi vlídné jednání a profesionální práci sester a lékaře přítomných při kolonoskopickém vyšetření dne 27. 7. (paní Martinovská, Štěpánová a sestry na dospávacím pokoji  ‒ hodně vysoká žena – měla jmenovku, ale já neměla brýle😊). A ještě poděkování panu doktorovi Dolejšímu! Děkuji!
(4. 8. 2023) Jedním slovem profesionální.
(9. 8. 2023) Moc děkuji za péči!
(9. 8. 2023) Chtěl bych moc poděkovat paní doktorce, že mě přijala, aniž bych byl předem objednán. Mám to do nemocnice cca 130 km.