VFN nově nabídne nadstandardní ubytovací kapacity

Naše nemocnice si pronajala rodinný Boutique Hotel 16 U Sv. Kateřiny v Kateřinské ulici v Praze 2. Chceme rozšířit a zkvalitnit možnost ubytování pro doprovod hospitalizovaných pacientů, externí stážisty, zaměstnance VFN a jiných institucí spolupracujících s VFN.

Hotel nabízí v těsné blízkosti naší nemocnice ubytování v celkem třinácti pokojích. K dispozici jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím. V pokojích jsou buďto oddělená lůžka, nebo manželské postele. Hotel, který vznikl v roce 1993 původně z pavlačového domu, disponuje také apartmány s ložnicí a odděleným pokojem, který může sloužit jako ubytování pro třetího dospělého.

Hotelové ubytování bude určeno převážně pro externí stážisty a důležité návštěvy, případně i pro doprovod hospitalizovaných pacientů. V případě zájmu a volné kapacity jej mohou využít i zaměstnanci VFN pro dlouhodobé ubytování s vysokým standardem. Poptávka po ubytování tohoto typu je mezi výše uvedenou klientelou velká, provoz hotelu proto plánujeme jako ekonomicky ziskový.

Možnost pronájmu odstartuje již v průběhu března letošního roku.

.