Z dopisů našich pacientů…

Očkovací centrum ve Fakultní poliklinice VFN je jednička!

Vážená paní doktorko Mrnková,
ve dnech 15. 3. 2021 a 8. 4. 2021 jsem absolvoval očkování proti Covid-19 ve vašem Vakcinačním centru. Měla jste zájem o názor na průběh této akce. Tedy:
Orientace: Již od vstupu do budovy jsou orientační směrovky, které vás bezpečně navedou až do místa očkování. Když je někdo v budově poprvé – jako já, dojde na správné místo naprosto bez problémů.
Průběh: Všichni pracovníci, se kterými jsem přišel do styku, byli profesionální, velmi slušní a příjemní. Brali ohled na to, že jednají většinou se seniory, a byli k nim ohleduplní.   
Prostředí: Ve vyhrazeném prostoru ve 3. patře bylo dost místa jak na registraci, tak na dobu potřebnou po provedeném očkování. Větší počet míst pro přímou aplikaci vakcíny umožňuje rychlé odbavení většího počtu pacientů.
Závěr: Můj subjektivní pocit je naprostá spokojenost. Vše proběhlo rychle, organizačně velmi dobře zvládnuté. Odcházel jsem se slovy: Kdyby vše v životě proběhlo tak bezproblémově jako u vás. Což mohu zde opakovat. Tolik mé hodnocení.
Přeji všem zdravotníkům v této nelehké době hodně zdraví a děkuji za vaši péči o druhé.

S pozdravem
Ing. Zbyněk Hubáček, Praha 2

Vážení,
včera jsem navštívila Vakcinační centrum ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, Karlovo náměstí 32. Vakcínu mi aplikoval MUDr. Novák s asistentkou Vojtíkovou. Byli velmi příjemní, rychlí a profesionální. Rovněž prostředí je logisticky velmi dobře zabezpečeno. Mám k práci zdravotníků velkou úctu a respekt a všem děkuji.

S pozdravem Lidu zdraví!
JUDr. Zuzana Suchánková

Dobrý den,
byl jsem 9. 4. 21 očkován na Covid-19 ve Vakcinačním centru na Karlově náměstí ve 3. patře.
Je mně 79 let – zavolal jsem a pan Martin Hobil mě velmi ochotně a špeditivně provedl registrací, doprovodil a nechal naočkovat.
Byl velmi ochotný – díky mu – a díky vám všem.

S přátelským pozdravem
Georg Vitek

Vážení,
jsem v seniorském věku 74 let. Využil jsem nabídku MČ Praha 2 k zajištění očkování. Po zavolání na vaši zprostředkovatelskou linku jsem již během týdne obdržel SMS výzvu k výběru vhodného data. Očkování v FP Praha proběhlo bez komplikací. Chtěl bych tímto poděkovat za vaši službu a pomoc. Za perfektní organizaci očkování.

V úctě
Ing. Jaroslav Humpál, Praha 2