Chystá se letos vyhlášení ankety Zaměstnanec roku?

Odpovídá ředitel VFN prof. MUDr. David Feltl, Ph.D., MBA

Chystá se letos opět vyhlášení ankety Zaměstnanec roku?
Ano, určitě. Přednostové a primáři dostanou v nejbližší době konkrétní informace, jak mohou nominovat své kolegy a podřízené. Možnost zaslat nominace bude do poloviny listopadu. Slavnostní vyhlášení vítězů s předáním cen se uskuteční v rámci tradičního vánočního koncertu v Karolinu dne 8. prosince 2021.  

V jakých kategoriích se bude soutěžit?
I letos zůstává 10 kategorií, které jsem vyhlásil v prvním ročníku, tedy lékař u lůžka, lékař v ambulanci, sestra/porodní asistentka u lůžka, sestra/porodní asistentka v ambulanci, zdravotník – nelékař (např. zdravotní laborant, fyzioterapeut, nutriční terapeut, zdravotně sociální pracovník, RDG asistent, adiktolog, psycholog atd.), sanitář/dělník ve zdravotnictví, nezdravotník (např. technik, metrolog, referent atd.), manažer, klinika a spolupracující organizace.

Změnily se nějak podmínky nominací?
Ne, stále platí, že v nominaci by měl být uveden důvod, proč si navrhovatel myslí, že právě tento zaměstnanec si zaslouží ocenění dostat a stručná charakteristika nominovaného. Z každého pracoviště může přednosta či primář přihlásit do ankety maximálně jednoho zaměstnance v každé kategorii. Pevně věřím, že se zapojí ještě více klinik a pracovišť něž v loňském roce.