Víte, co jsou elektronické myšlenkové mapy? Přihlaste se na školení!

Na Úseku informatiky a digitální transformace pořádáme už od roku 2017 každý týden školení zaměřená na témata IT i osobního rozvoje. Tato školení jsou zdarma pro všechny zaměstnance VFN, od úplných začátečníků až po velmi pokročilé. Každoročně této možnosti využívá několik stovek zaměstnanců. Vyberte si i vy téma, které vás nejvíce zajímá.

Aktuálně se můžete přihlásit na školení na leden a únor. Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci je většina vypsaných termínů on-line – prostřednictvím MS Teams se můžete připojit odkudkoli, dotazy pokládáte formou chatu (takže nemusíte mít ani kameru, ani mikrofon) a po školení obdržíte jeho záznam.

Triky pro každodenní práci
Vypsali jsme základní školení všech programů Office 2016 i Office Online – Wordu, Excelu, PowerPointu i Outlooku. V nich se kromě základů naučíte i důležité triky pro každodenní práci. Klávesové zkratky, vychytávky pro práci s příkazy i funkce, kdy programy pracují za vás. Kdo by to nechtěl znát? Dále jsme vypsali kompletní sérii tří školení o kontingenčních tabulkách v Excelu. Ty vypadají na první pohled složitě, ale jejich použití je výrazně jednodušší, než si myslíte. Naučte se je ovládat a využívejte všechny jejich možnosti. V učebně UI se můžete seznámit s programem Sway, on-line nástrojem pro snadnou tvorbu prezentací.

Nacvičte si soustředění
Nezapomněli jsme ani na školení osobního rozvoje. Elektronické myšlenkové mapy jsou grafickým nástrojem pro zaznamenání myšlenek i nápadů, jak můžete vidět na obrázku. Těšit se můžete i na zbrusu nové školení o soustředění. Zajímají vás i další témata? Vyplňte dotazník pro zájemce o školení a my je rádi vypíšeme.

Záznamy školení i individuální konzultace
Připravili jsme pro vás také
více než 40 záznamů proběhlých on-line školení – všechny rozdělené do kapitol, dostupné kdykoli a kdekoli. U mnoha z nich najdete i testovací soubory nebo úkoly k procvičení. Poznejte Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft 365, témata osobního rozvoje i další.
Pokud máte radši individuální přístup, napište nám na e-mail tereza.horeni@vfn.cz a my se s vámi dohodneme na konzultaci přímo u vás na pracovišti, v učebně nebo on-line na libovolné téma. Pořádáme je už od 4 účastníků.
Těšíme se na setkání!

Tereza Hoření