Rozhýbejte VFN! Máme rekordní účast!

Do letošní výzvy Do práce na kole se přihlásilo neuvěřitelných 484 zaměstnanců VFN. Je to více než dvojnásobek loňské účasti. Teď už nám zbývá jen ujet nebo ujít více kilometrů. Pojďte do toho! Můžete vyhrát super ceny.

42 108 kilometrů. Tolik jsme projezdili na kole, proběhali nebo prochodili vloni. Letos zvládneme určitě víc! A motivace je veliká: kromě zlepšení fyzické kondice a dobrého pocitu můžete vyhrát super ceny od cyklistických potřeb a oblečení po různé dárkové poukazy. Podrobné informace o cenách najdete na stránkách www.dopracenakole.cz.

Nezapomeňte, že pokud se necítíte na kolo nebo běh, můžete se výzvy účastnit i jako chodec. Kromě cesty do práce a z práce se počítá i každá další aktivita, například večerní procházka nebo i víkendový výlet. 

12. ročník výzvy Do práce na kole odstartoval 1. května a potrvá celý měsíc.

Budeme rádi, když nám pošlete fotky vašich týmů. Ideálně s kolem, nebo koloběžkou. Pokud na sobě budete mít tričko „Do práce na kole“, bude to super. Do příštího čísla VFNews ze zaslaných fotek připravíme hezkou koláž. Fotografie posílejte na mail: redakce@vfn.cz