Veronika Khek Kubařová a Igor Orozovič poděkovali našim sestřičkám

Sympatická herečka Veronika Khek Kubařová vyrazila se svým hereckým kolegou Igorem Orozovičem do naší nemocnice, aby společně poděkovali zdravotním sestrám k Mezinárodnímu dni sester. Veronika prozradila, proč neustále u lékaře omdlévá. A charizmatický Igor přiznal, že celé dětství strávil v ordinaci.

„Moje babička byla vyhlášená pediatrička na Praze 4, takže jsem celé dětství trávil u ní v ordinaci nebo ve zdravotnickém prostředí. Doma jsem měl spoustu stříkaček a nejrůznějších nástrojů, strašně mě to bavilo a ve zdravotnictví se cítím pořád moc dobře. Ještě dnes se při jakémkoli zákroku lékařů neustále ptám, co přesně mi dělají. A je jedno, jestli jsem u zubaře nebo mi dělají plastiku vazů, fascinuje mě to,“ prozradil herec a zpěvák Igor Orozovič ve VFN, kam přišel sestřičkám poděkovat se svou kolegyní Veronikou Khek Kubařovou. Oblíbená herečka zase přiznala, že pravidelně omdlévá při odběru krve, a to dokonce i když leží na lůžku. „Sestřičky jsou na mě vždycky strašně hodné a chovají se ke mně často jako k dítěti, abych se uklidnila. Naposledy mě uklidňovaly nejrůznějšími obrázky a motýlky, bylo to moc fajn,“ sdělila s úsměvem Veronika Khek Kubařová a dodala: „Zdravotní sestry velice obdivuji. Mají obrovský výdej energie a je potřeba, aby ji dokázaly doplňovat. Přeji jim, aby nebyly nikdy vyčerpané a vyhořelé, aby se jim energie vracela. Já je vnímám jako anděly.“

Veronika s Igorem předali našim zdravotním sestrám růže, popovídali si s nimi a prozradili i své pracovní plány. „Mám právě za sebou dvě premiéry, a sice představení Každý má svou pravdu v Dejvickém divadle a muzikál Tomáše Kluse Branický zázrak. Ten budeme hrát v divadle Na Fidlovačce a v červenci na Letní scéně Voděrádky. V létě by pak měl jít do kin film Přání k narozeninám, kde hraji shodou okolností i s Igorem Orozovičem,“ řekla Veronika. Sedmatřicetiletý Orozovič má stálé angažmá v Národním divadle, ale hraje i jinde. „Je toho teď strašně moc. Mám moc rád muzikál Lazarus Davida Bowieho a právě zkouším v divadle Kampa muzikál o Martě Kubišové, kde ztvárňuji klavíristu. A jinak jsem rozjel sólovou hudební dráhu. Mám za sebou nový videoklip a chystám pár koncertů,“ dodal Igor Orozovič, který během první vlny covidu dokonce složil společně s hereckým kolegou Vladimírem Javorským zdravotníkům skladbu s názvem Hippokratova armáda. „V té době bylo na YouTube hodně písní, chtěl jsem ale udělat něco většího. Něco serióznějšího, než bylo zpívání písničky Není nutno do amplionu. Ale ne moc patetického. A snad se to i povedlo,“ uzavřel Orozovič.