Ambulance pro předčasně narozené děti se dočkala úžasné proměny

Neonatologická ambulance Gynekologicko-porodnické kliniky 1. LF UK a VFN pro následnou péči o nedonošená miminka dostala nový kabát. Novou podobu získala i čekárna ambulance. Barvy, hravost, hlavně kompletní vybavenost a funkčnost ordinace určitě ocení nejen malí pacienti, ale také jejich rodiče, lékaři a sestřičky. 
Poděkování patří spolku Apolinářská nedonošeňátka (Aponedo), který tento svěží face-lift inicioval, neúnavně propagoval, získal na něj od sponzorů potřebné finance a zajistil a dotáhl jeho realizaci.
Slavnostního otevření ambulance se účastnili ti nejpovolanější. Primář neonatologie prof. Richard Plavka, náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání Mgr. Dita Svobodová, Ph.D., MHA, vrchní sestra naší kliniky PhDr. Daniela Šimonová, vrchní sestra neonatologie Bc. Michaela Kolářová, MBA, MUDr. Blanka Zlatohlávková, Ph.D., MUDr. Tereza Lamberská a samozřejmě Lucie Svobodová z Aponeda.
Aponedu ještě jednou děkujeme za dlouholetou pomoc, jež přináší mnoho pozitivních změn našemu pracovišti, které neúnavně pečuje o ta nejmenší miminka.