Na canisterapeutické psy jsme na jarmarku VFN získali 148 000 Kč!

Obrovská vlna solidarity, zájem o canisterapii a dobrovolnictví v nemocnici, to všechno jsme zažili na dobročinném jarmarku VFN, který proběhl 1. až 4. prosince. Za dobrovolnou finanční částku lidé svými nákupy zabezpečili canisterapii pro naše pacienty na celý rok 2023.

Děkujeme všem zaměstnancům nemocnice a zaměstnancům Městské části Prahy 2, kteří se k naší sbírce oblečení a doplňků připojili. Nakonec se vybralo velké množství zajímavých kousků, doplňků a hraček, které sklidily zasloužený úspěch.
Dobrovolníci z Centra dobrovolných aktivit VFN zboží celé tři dny třídili a připravovali k prodeji v obchodě v nákupním centru Westfield Chodov, který jsme měli na akci zdarma zapůjčený. Od 1. prosince začal dlouho očekávaný prodej. Byl to pořádný adrenalin. Ve dvanáctihodinových směnách se tady za čtyři dny vystřídalo celkem 24 dobrovolníků a nikdo se nenudil. Pomáhali jsme návštěvníkům s výběrem zboží, vysvětlovali, jak fungují v naší nemocnici dobrovolníci, co všechno pro nemocné dělají. Zájemcům jsme radili, jak se stát dobrovolníkem a zároveň prodávali, doplňovali zboží do regálů, uklízeli obchod… Kolea z PR týmu roztáčel kolo štěstí a všem, kdo nakoupil, rozdával pozornosti. Denně přicházeli canisterapeuti s pejsky, kteří těšili kolemjdoucí.

Děkujeme všem, kdo se přišli podívat, nakoupit a podpořit nás. Udělali jste dobrou věc a pacienti se budou moci celý rok těšit z návštěv pejsků na klinikách, což výrazně pomáhá posílit jejich psychiku v nelehkém životním období!

Velké poděkování patří:
Westfield Chodov za poskytnutí obchodu
Seven Promotion spol. s.r.o. za vizuální podobu obchodu
BPS – Byznys pro společnost, která vytipovala místo pro konání celé akce.