Z dopisů našich pacientů…

K rukám ředitele VFN prof. Davida Feltla

Vážený pane řediteli!

Jsem propuštěná z 2. patra geriatrické kliniky a chci poděkovat personálu za vzornou péči. Bude se mi po všech stýskat.
Moc děkuji!
Dagmar Dvořáková

Adresováno prim. MUDr. Janu Krupičkovi, SPIN
Chci vyjádřit poděkování všem lékařům a lékařkám za pomoc a perfektní práci. Tím vyslovuji i hluboký obdiv. Viděli jsme s manželkou, jací pacienti k vám přijdou nebo jsou přivezeni ZS a jaká náročná práce s nimi je. Klobouk dolů před vámi všemi.
S úctou Ivan a Alena Vaňačovi 

Děkovný dopis pro II. chirurgickou kliniku – kardiovaskulární chirurgie

Poděkování na neurologickou kliniku
Hezký den!
V pondělí 15. ledna mě moje obvodní lékařka poslala do Kateřinské ulice na Neurologickou kliniku VFN. Bylo mi hodně zle, ve zprávě bylo napsáno, abych byla rychle vyšetřena. Měla jsem pocit, že padám na pravou stranu, a špatně jsem viděla. Sedla jsem si do čekárny a za chvíli přišel lékař. Seděla vedle mě paní, která čekala na odvoz, a on jí podal ruku a popřál zdravíčko. Mně se představil s tím, že se mi za chvíli bude věnovat. Bylo to milé a zároveň je člověk v šoku, když s ním někdo takhle mile jedná, navíc v době, kdy je vám hodně zle, tak to bylo takové krásné pohlazení. Potom už to šlo ráz na ráz. Vyšetření, odběry atd. Když mi sestřička brala krev, tak mě doslova hýčkala. Chci moc poděkovat, pan doktor Mareček byl vynikající. Všem z této kliniky moc děkuji!
Libuše Petrželová


Adresováno řediteli VFN – poděkování na I. chirurgickou kliniku a geriatrickou kliniku


Přepis výše publikovaného dopisu, který pacientka napsala po operaci ruky:
Vážený pane řediteli!
Touto písemnou cestou Vám chci poděkovat za péči, která mi byla poskytnuta na oddělení chirurgie ve Vaší nemocnici, kde mi byl operován loket pravé ruky 18. 12. 2023.
Děkuji lékaři a celému oddělení za péči, kde jsem byla do 2. 1. 2024. Toho dne jsem byla převezena na další Vaše pracoviště do Londýnské ulice 15, II. patro, kde jsem byla až do dnešního dne 25. 1. 2024.
Děkuji všem za péči, a to paní doktorce Kášové, sestrám a bratřím, terapeutkám a fyzioterapeutce Aničce.
Promiňte mi to psaní, ale píši to operovanou rukou.

S úctou vám všem obětavým pracovníkům z celého srdce děkuje
Milena Trobanová
pacientka od 17. 12. 2023 do 25. 1. 2024