Restaurace Momento rozšířila nabídku!

Dlouhodobě mají zaměstnanci naší nemocnice několik možností stravování přímo v hlavním areálu VFN. Restaurace Momento (pavilon A9) je jednou z nich. Nabízí zaměstnancům VFN některé služby a novinky, o kterých možná nevíte, přitom by vám zpříjemnily pracovní den i víkend😊.

Právě na základě podnětů zaměstnanců nemocnice provozovatel upravil výdej jídel tak, aby ve všední dny v čase do 13:30 hodin měli strávníci možnost výběru ze tří teplých jídel ve výdeji. Pokud by se stalo, že se na všechny nedostane, nově je řešením a možností koupit si vakuované hotové jídlo s sebou a ohřát si ho v kuchyňce přímo na pracovišti. Sortiment se skládá z pečeného králíka na zelenině a bramborovými špalíčky (150 g/159 Kč); dýňových lívanců s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou (210 g/59 Kč); ochutnat můžete klasiku: svíčkovou na smetaně s houskovým knedlíkem (150 g za 149 Kč) a pochutnáte si i na telecí pleci s čočkovým salátem (90 g/119 Kč). Jídla najdete před pokladnou ve vitríně s chlebíčky.

O hladu nezůstanete  ani o víkendu
Příjemným bonusem pro zaměstnance, kteří mají službu v sobotu nebo v neděli, je možnost objednávky jídel na víkend. Stačí si svůj požadavek na počet a skladbu jídel zadat na intranetu pod ikonou Momento objednávka jídla na víkend VFN Jídlo na víkend (vfnjidlo.cz).

Pokud máte nějaké vlastní náměty či zkušenosti nebo se vám stalo, že uvedené možnosti nefungují, dejte nám vědět na e-mailovou adresu: redakce@vfn.cz

Budeme se jimi zabývat a přejeme dobrou chuť!