Z dopisů našich pacientů…

Poděkování na Společný příjem interně nemocných (SPIN)

Dobrý den,

mám chronickou pancreatitidu a včera se mi udělalo hodně špatně, takže mě sanitka odvezla na Urgentní příjem VFN, U Nemocnice 2.
Chtěla bych pochválit paní doktorku Evu Říhovou za její perfektní, profesionální úroveň, zbavila mě bolesti, děkuji za velmi empatický a lidsky laskavý přístup k člověku. Odcházela jsem a cítila jsem se lépe na těle i na duši.

Píšu Vám na nemocnici, nevím, kdo je nadřízený paní doktorky, nebo komu adresovat svoje poděkování a pochvalu.

S pozdravem

Nora Česká Chvojková

Zaslané poděkování na adresu doc. MUDr. Martina Anderse, Ph.D., přednosty Psychiatrické kliniky

Osobní poděkování pacienta doc. MUDr. Michalovi Vočkovi, přednostovi onkologické kliniky

Poděkování Porodnímu centru a Šestinedělí A, adresováno na vedení Kliniky gynekologie, porodnictví a neonatologie

Dobrý den,
ráda bych tímto e-mailem poděkovala za výbornou péči, které se mi před dvěma týdny dostalo při narození dcery. Věřím, že se mé poděkování dostane ke všem, kterých se týká.
Zejména bych chtěla ocenit péči porodních asistentek Simony Bartuskové, Milady Lukášové a Elišky Říhové. I když jsem nakonec neplánovaně rodila téměř bez analgezie, asistentkám se velmi dařilo mi od bolestí i tak ulevovat a ve spojení se stále pozitivní náladou vytvořily atmosféru, ve které jsem měla plnou důvěru v celý proces. Výsledkem je, že jsem si z porodu odnesla krásné miminko, minimum šrámů na těle a žádné na psychice, tedy vše, jak má být.
Výborná byla též péče na oddělení šestinedělí A, kde první dny s miminkem výrazně usnadnila podpora a vstřícný přístup všech sestřiček i lékařů a porodních asistentek.

Přeji všem v porodnici hezký den


Karolína Nováková Bernatová


Vyjádření poděkování, adresované na vedení KGPN a MUDr. Filipa Frühaufa

Vážení,

vyslovuji touto cestou velké poděkování a pochvalu za vysoce profesionální přístup jak při předoperačních vyšetřeních, indikaci, tak při operaci a s ní související hospitalizaci na G1. Specialisté  oddělení činí pro pacientky,  co nejvíce mohou, tým je velmi dobře zorganizovaní a řízený a vytváří prostředí, v němž pacientka pociťuje důvěru, volnost, naději na život a uzdravení. Při velmi náročné práci sehraný tým dokáže vytvářet atmosféru, kdy je  pacientka na prvním místě. Tento přístup je ocenění hodný, protože není standardem ve všech zdravotnických zařízeních.

S poděkováním a v úctě

Lenka Krušinová

Děkovná zpráva zaslaná Mgr. Dagmar Koldové, vrchní sestře III. interní kliniky

Dvě poděkování pro tým na klinice adiktologie

Děkovný e-mail adresovaný prof. MUDr. Tomáš Zimovi, DrSc., MBA, přednostovi Ústavu lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky

Poděkování pacientky pro oddělení ORL zaslané přes nemocničního ombudsmana