Garden party nabídne zábavný program i skvělé jídlo

Hudební vystoupení rock´n´rollové skupiny Lokomotiva, bubenickou show, tombolu, atrakce pro děti i občerstvení zdarma nabídne již 10. září Garden party v Kateřinské zahradě. Akce startuje v 16 hodin a pro vstup je nutná registrace a vstupenka. Neobejde se ani bez hygienických opatření. 

Vzhledem k obrovskému zájmu jsme již po několika dnech zveřejnění pozvánky na Garden party museli uzavřít registrace. Důvodem bylo nejen naplnění Kateřinské zahrady, ale zejména hygienické důvody související s epidemií Covid-19. Všem, kteří se na party již nedostali, se omlouváme a budeme se těšit na některé z dalších akcí. Řádně registrovaní zaměstnanci VFN budou pak muset u vstupu předložit svou ID kartu a vytištěnou vstupenku. S sebou mohou vzít i jeden doprovod a případně děti. Z hygienických důvodů jsme do areálu připravili stojany s dezinfekcí a u vchodu budeme všem příchozím měřit teplotu.  

A na co se můžete těšit? Garden party odstartuje bubenická show Tokhi & Groove Army. Skupina bubeníků používá při svém vystoupení nástroje typické pro slunnou Brazílii, a kromě klasických rytmů pro tzv. Samba baterria hrají i moderní beaty inspirované hip hopem, r´n´b, groovy a rytmy původem ze všech koutů světa. Těšit se můžete i na vystoupení hudební skupiny Lokomotiva s frontmanem Petrem Vondráčkem a na jejich rock´n´rollové pecky. Ženy se mohou zastavit v našem Beauty koutku, děti se vyřádí ve skákacím hradu. Nebude chybět ani malování na obličej, DJ s hudbou na přání a bohatá tombola s atraktivními cenami. Vyhrát můžete třeba wellness víkend pro dva ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Karlových Varech. Budete moci ochutnat skvělé jídlo, dát si zmrzlinu, pivo z Únětického pivovaru nebo osvěžující koktejl. Odpolednem vás provede moderátorka a herečka Simona Babčáková. 

Děkujeme Fondu kulturních a sociálních potřeb, bez jehož finanční podpory bychom akci pro zaměstnance nemocnice nemohli uspořádat.