Praha 2 poděkovala našim zdravotníkům

Starostka Prahy 2 Jana Černochová s dalšími radními uspořádali pro zdravotníky naší nemocnice slavnostní večer v historických prostorách Novoměstské radnice.

Jana Černochová poděkovala zdravotníkům Všeobecné fakultní nemocnice za obětavý přístup a nasazení během pandemie a za dosavadní spolupráci, zejména se zajištěním rychlého a bezproblémového očkování nejrizikovějších skupin obyvatel a klíčových profesí v Praze 2. V první etapě očkování tak bylo naočkováno 2350 seniorů, kteří o to projevili zájem. Později vakcínu dostalo ve VFN také 541 pedagogů a nepedagogických pracovníků ve školství a 23 pracovníků v sociálních službách.

Spolupráce radnice a VFN probíhala i v dalších oblastech. Radní a úředníci městské části darovali krev, radnice zdravotníkům pomáhá i s řešením bytové situace. Poděkování na Novoměstské radnici se kromě zdravotníků zúčastnili i ředitel VFN prof. MUDr. David Feltl, Ph.D., MBA, náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání Mgr. Dita Svobodová, Ph.D., MHA a náměstek pro léčebnou péči MUDr. Ivan Pavlík, MBA, MHA.