Výzva Do práce na kole stmeluje pracovní tým, říkají účastníci

Jízda na čerstvém vzduchu, větší elán do práce i lepší pracovní vztahy! To jsou některé benefity, které přináší účast ve výzvě Do práce na kole. Alespoň podle nejlepších jezdců naší nemocnice loňského roku. Několik z nich jsme oslovili a zeptali se na jejich hlavní motivaci.

„Díky výzvě jsem poznal kolegy z jiných oddělení,“ říká Ing. Petr Fojtík z úseku lidských zdrojů, který loni ujel neuvěřitelných 839 kilometrů. Souhlasí s ním i všeobecná sestra Bc. Lenka Kubištová z 1. chirurgické kliniky. Ta výzvu přirovnala k pracovnímu teambuildingu. Sama pak za měsíc dokázala najezdit přes 934 kilometrů. Mgr. Marie Trnková z 1. interní kliniky, která vloni ujela 837 kilometrů, si pochvaluje dobrou náladu, té má po jízdě na čerstvém vzduchu na rozdávání.

A kolik kilometrů plánují ujet letos? Podívejte se na video!

Přijměte květnovou výzvu Do práce na kole i vy a proplatíme vám startovné!

Stačí se jen do konce dubna registrovat na stránkách www.dopracenakole.cz. Abychom za vás mohli uhradit startovné, je důležité, abyste se registrovali pod společností Všeobecná fakultní nemocnice v Praze.

Během května se pak snažte co nejpravidelněji jezdit do práce a z práce na kole, koloběžce, skejtu anebo chodit pěšky či běhat. Udržíte si formu a posílíte imunitu.

Po ranní rozcvičce budete v kondici, a kromě našeho města vám poděkují i vaše mozkové buňky, kterým to díky okysličování lépe myslí. Hlavně to však bude zábava a alespoň na chvíli zapomeneme na starosti a vyčistíme si hlavu. Takže vzhůru do akce!