Garden party přilákala přes tisíc lidí

I přes nepříznivé předpovědi počasí přilákal třetí ročník Garden party do Kateřinské zahrady přes tisícovku návštěvníků. O skvělou atmosféru se postarala především moderátorka a herečka Simona Babčáková, kapela Wohnout a DJ Jan Císař s písničkami na přání.

Přestože jsme podle předpovědí očekávali spíše deštivé počasí, nakonec se nebe vyjasnilo a během koncertu skupiny Wohnout dokonce svítilo slunce. Třetí ročník se uskutečnil opět ve znamení skvělé atmosféry a pohody. Točené pivo, prosecco a Aperol Spritz tekly proudem, o občerstvení se postarala naše nemocniční kuchyně. Nechyběly řízky, vařená kukuřice, špízy nebo hotdogy. Otestovali jsme poprvé stánek se speciálními hranolky, popcornem a návštěvníci si pochutnali i na grilované kýtě nebo točené zmrzlině. Děti se opět vyřádily na nafukovací skluzavce, ve skákacím hradu, k dispozici byli animátoři či balónkář, zájem byl i o malování na obličej. Nepřetržitě byl v provozu náš beauty koutek s vizážistkami a kadeřnicemi, karikaturista, kterého vyhnala až tma. Premiéru měl fotokoutek, kde se snad všichni návštěvníci nechali se svými kolegy zvěčnit. Neskutečný ohlas pak sklidila diskotéka pod taktovkou DJ Jana Císaře. Některé dámy dokonce odmítaly opustit taneční parket😊.

Děkujeme všem návštěvníkům za příjemnou atmosféru a fondu kulturních a sociálních potřeba za finanční podporu. Připravili jsme pro vás výběr fotek i video. Těšíme se zase za rok!