Z dopisů našich pacientů…

K rukám prof. MUDr. Jiřího Štorka, CSc.

Vážený pane profesore,

bohužel jsem na internetu nenašla možnost vyjádření se ke spokojenosti s ošetřením Vašimi lékaři, proto si dovoluji Vám napsat.
Již před léty jsem se léčila u paní doktorky Žemličkové a byla jsem velice spokojená. Naštěstí paní doktorka stále pracuje na Vaší klinice a já musím říci, že tato lékařka a všechny sestřičky jsou velice profesionální, ochotné a příjemné. O pacienty se starají s takovou péčí, se kterou se všude nesetkávám. Proto jim po zásluze patří velká chvála. Děkuji!
S přáním hezkého dne
Jaromíra Novotná

K rukám MUDr. Gabriely Pazdrové
Dobrý den,

ještě jednou bych chtěla poděkovat za vzornou péči všem lékařům, sestřičkám a ošetřujícím pracovníkům lůžkového onkologického oddělení, se kterou se věnují mému manželovi Ladislavu Hešnaurovi. Pracovala jsem 25 let jako tajemnice paní notářky a velmi často jsem slyšela od pozůstalých, že jejich blízký zemřel vinou lékařské zanedbané péče. To tady opravdu nehrozí. Potěšilo mě, že si i vedoucí lékařka MUDr. Pazdrová si při svém obrovském pracovním vytížení najde čas, aby s pacientem pohovořila a povzbudila ho. Díky ní má můj manžel plány do dalšího života. Jsem si vědoma, že o prodloužení života mého manžela bojuje spousta dalších lidí na pracovištích, jako je třeba CT, laboratoř a ostatní. I těm patří můj velký dík. A nesmím zapomenout ani na kuchyň. To, že mi manžel večer zavolal: „Dneska jsem si na obědě pochutnal,“ mě přesvědčilo, že to musela tedy být nějaká dobrota. Mě manžel pochválí tak jednou za rok. Manžel absolvoval ve VFN velmi těžkou urologickou operaci před dvěma a půl roky. Jedna sestřička mi řekla, že má za sebou skoro malou pitvu. Na této operaci a pooperační péči se podílelo spousta lékařů a sestřiček.  Je neuvěřitelné, co dokázali. Nevím, jak vyjádřit všem dík. Vážím si jejich práce a jsem jim nesmírně vděčná, že jejich zásluhou ještě manžela mám. Děkuji! 
Jindřiška Hešnaurová