Zapojte se do výzvy Do práce na kole!

Vyměnit alespoň na měsíc auto za kolo, koloběžku nebo chůzi, a prospět tak životnímu prostředí i vlastnímu tělu. To je cílem celostátní kampaně Do práce na kole. Do projektu se tradičně zapojila i naše nemocnice a všem zaměstnancům, kteří se do něj zaregistrují, uhradí celé startovné. Loni se VFN zařadila mezi šest společností s nejvyšším počtem účastníků. Letos musíme vyhrát!

12. ročník výzvy se uskuteční tradičně v květnu. Všichni účastníci dostanou jako každý rok tričko. Letos s ekologickým potiskem od MERCHYOU nebo nákrčník. Pro zájemce jsou do vyprodání zásob k dispozici i trika z přechozích ročníků. Například to předloňské od Jaromíra 99 nebo loňské od Toy Box. „Květnová výzva chce motivovat lidi, aby udělali něco pro svou fyzickou kondici a psychické zdraví. Cesta do práce na kole, pěšky, poklusem nebo třeba na skejtu je velkým přínosem také pro životní prostředí ve městech. Loni se do akce zapojilo přes 22 000 nadšenců, letos za první měsíc registrace hlásíme přes 8 tisíc přihlášených, tedy o 2000 víc než loni touto dobou,“ uvedla koordinátorka výzvy Dominika Lenthárová z pořádajícího spolku Automat.

Letos vyhrajeme!

V loňském roce se do výzvy zapojilo přes 2700 společností a přes 5 tisíc poboček. VFN se zařadila mezi šest společností s nejvyšším počtem účastníků. Více jich měla ČSOB (541 zúčastněných), Avast (341) nebo třeba Komerční banka (273). Co kdybychom je letos překonali? Stačí se zaregistrovat!

Jak se do výzvy přihlásit?

Zaregistrujte se na webu www.dopracenakole.cz a nezapomeňte uvést do formuláře společnost Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. Přihlásit se můžete sami za sebe nebo vytvořte se svými kolegy týmy. Startovné nechte již na nás!