Na Garden party vystoupí kapela Mňága a Žďorp

Zahradní slavnost pro zaměstnance VFN a jejich blízké se uskuteční i letos, a sice ve středu 6. září 2023 v Kateřinské zahradě. Přípravy jsou v plném proudu a rozhodně se máte na co těšit!

Díky finanční podpoře Fondu kulturních a sociálních potřeb se můžete opět těšit na Garden party v Kateřinské zahradě. Akce odstartuje v 15 hodin a tradičně ji bude moderovat skvělá herečka Simona Babčáková. O hudební zážitek se tentokrát postará známá česká rocková kapela z Valašského Meziříčí Mňága a Žďorp, která se do povědomí dostala především hitem „Hodinový hotel“ z debutového alba Made in Valmez (1991). Těšit se můžete ale i na známé písně, jako je například Nejlíp jim bylo, Spaste svoje duše nebo Nagasaki Hirošima.

Nebude chybět ani oblíbený DJ s písničkami na přání, beauty koutek s vizážistkami a kadeřnicemi, bohatý dětský program, fotokoutek nebo občerstvení. V nabídce bude točené pivo, prosecco bar, zmrzlina, pečené kýty, řízky, langoše, lívanečky a další slané i sladké dobroty. Program i občerstvení bude opět zdarma.

Nezapomeňte, že Garden party je uzavřena jen pro předem registrované zaměstnance VFN + doprovod. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás!