Hlasujte pro naši Sestru sympatie!

Další ročník soutěže Sestra sympatie je v plném proudu. Hlasujte pro naši kolegyni Miluši Plecerovou a pošlete ji do finále!

Projekt Sestra sympatie není klasickou soutěží krásy. Cílem soutěže je rozptýlit zdravotní sestry v době jejich volna, alespoň částečně je odvést od jejich povinností, a předejít tak syndromu vyhoření, ke kterému může při jejich náročném povolání dojít. Hlavním mottem soutěže je: Krása má mnoho podob!

Až do 31. ledna 2024 můžete hlasovat pro svou favoritku. Želízkem v ohni VFN je Miluše Plecerová, která pracuje na Klinice gynekologie, porodnictví a neonatologie 1. LF UK a VFN na pozici laktační poradkyně. Do soutěže ji přihlásily kolegyně a sama by ráda prostřednictvím projektu zviditelnila problematiku předčasně narozených dětí, jejich maminek a péči o ně.

Hlasovat můžete prostřednictvím webových stránek projektu: Sestra sympatie | Hlasování

Stačí zaregistrovat váš e-mail a následně poslat hlas. Tak neváhejte!

Dvanáct finalistek s největším počtem hlasů zveřejnění pořadatelé 1. 2. 2024 na webu www.sestrasympatie.cz. Finálové kolo se pak uskuteční v rámci 12. reprezentačního plesu sester – Sestry na sál! 8. 3. 2024 v paláci Žofín.

Děkujeme!