Z dopisů našich pacientů…

Dobrý den,
ráda bych poděkovala za perfektní péči, které se mi dostalo na gynekologicko-porodnické klinice, kde jsem se nedávno podrobila laparoskopickému zákroku.
Velice oceňuji naprosto perfektní práci nejen lékařů, ale i sester na JIP (gynekologická část kliniky). Sestřičky byly absolutně profesionální, nadšené pro svou práci a zároveň maximálně empatické!
Bohužel se mi nepodařilo dohledat mailové spojení přímo na JIP, prosím tedy o vyřízení mého poděkování.
Jste prostě jedničky s * :o)
Eva Linhartová

Dobrý den,
osmého července  kolem 10:00 jsem šel vyzvednout otce z vyšetření (biopsie plic) do nemocnice na Karlově náměstí…
Protože byl po narkóze, musel mít doprovod a ještě jsme mimopražští. Vzhledem k tomu, že mám celý život strach z nemocnic, byl jsem celý nervózní, jen jsem věděl, že hledám pavilón A6. Touto cestou bych rád poděkoval neznámé mladé sestřičce nebo studentce či lékařce (zelený oblek, stála ve vchodu, samočinné dveře, na zdi byla obrazovka a v místnosti byl automat na jídlo nebo pití…), která asi rozpoznala moji nervozitu a stres a hned mi šla naproti a vše krásně vysvětlila. Doopravdy strašně hodný člověk. Vím, že se to asi k dotyčné nedostane, ale přesto jsem cítil, že to musím napsat. Prosím tedy o uveřejnění mého mailu, samozřejmě bych nejraději té paní nebo slečně koupil květinu a poděkoval osobně, ale v tu chvíli jsem byl úplné mimo, proto se mi její lidské chování vrylo do paměti.
Moc děkuji za tak skvělé lidi ve zdravotnictví!
S přáním pevného zdraví a krásných dnů
David Rössner