Z dopisů našich pacientů…

Vážená paní primářko Krajsová,
chtěla bych poděkovat paní MUDr. Nikole Foldové, u které jsem byla dne 11. dubna na vyšetření ve všeobecné ambulanci vaší kožní kliniky. Nasazení správné léčby mi rychle pomohlo od kožního problému, který mě trápil téměř tři týdny. Moc jí děkuji.

S úctou
Ivana Karásková, Nymburk

Vážení,
můj tatínek Jiří Čujan byl hospitalizován ve VFN, na III. interní klinice, oddělení D3 ve dnech 19. března – 5. dubna 2022 s pneumokokovým zápalem plic.
Péče o našeho tatínka se mi zdála po celou dobu jeho hospitalizace příkladná. Přístup MUDr. Mikeše, se kterým jsme komunikovali ohledně zdravotního stavu tatínka, se zdál velmi fundovaný, současně s námi komunikoval velmi ochotně a empaticky. Také ostatní zaměstnanci oddělení (pomáhající sestřičky, ošetřovatelé a další personál) byli vždy příjemní, ochotní a vstřícní. 
Za tatínkem jsme mohli chodit časově velice flexibilně, a to nejen zpočátku, kdy byl jeho stav velmi vážný. I komunikace s tatínkem byla vždy velice laskavá a vstřícná. 
Celkově je naše zkušenost s tímto oddělením VFN velice pozitivní a já bych chtěla poděkovat za toto příjemné překvapení.

V úctě
Mgr. Pavla Cohen 

Ráda bych poděkovala paní doktorce Žemličkové i celému kolektivu ambulance dermatologické kliniky za úžasnou péči a profesionální odborný přístup k mému problému. Vaše laskavost a pochopení i víra v moje uzdravení mi dodávaly sílu a naději.
Uvědomuji si, že se na mě usmálo štěstí a já poznala úžasný kolektiv.

Děkuji!
Jiřina Myslilová