Služba ručního mytí aut nově ve VFN

Zaměstnanci naší nemocnice mají od července možnost využívat službu ručního mytí vozidel, kterou zajišťuje Technicko-provozní úsek, Odbor dopravy VFN, a to přímo v areálu nemocnice.

V nabídce je celkem 10 mycích programů od mytí interiéru, vyluxování vozu, leštění oken, čištění kůže, tepování koberečků až po umytí karoserie, voskování, broušení laku či oživení pneumatik. Součástí každého programu je navíc dezinfekce interiéru ozónem a ionizace. „Důvody, proč jsem se zavést tuto službu rozhodl, byly dva. Prvním byla poměrně vysoká poptávka ze strany našich zaměstnanců. Druhým pak finance. Autodoprava je koncipovaná jako služba pro VFN. Z podstaty věci tedy není výdělečná. Příjmy z ručního mytí aut bych proto rád investoval zpět do VFN, a to konkrétně do rozvoje odboru dopravy, který je za uplynulé roky dost zanedbaný. Příkladem je třeba obnova 25 let staré autodílny,“ vysvětlil náměstek Technicko-provozního úseku VFN Jiří Pala a dodal: „Než jsme službu spustili, zmapovali jsme pochopitelně trh v okolí a nastavili ceny tak, abychom byli konkurenceschopní. V současnosti ještě nedokážu odhadnout, jak velký bude o službu zájem, ale věřím, že velký.“

Kontakt:

V případě zájmu kontaktujte Autoprovoz Technicko-provozního úseku VFN, s jehož pracovníky se domluvíte na termínu, požadované službě, předání vozidla apod.

T: 602 359 281, 724 828 762

E: karel.varil@vfn.cz, daniel.simek@vfn.cz

Platba je možná pouze v hotovosti!