Redakční rada VFNews od září částečně v novém složení!

Obměna redakční rady, jejímž důvodem byla velká profesní vytíženost některých stávajících členů, přinesla do našich řad nové tváře a věříme, že i jiný inspirativní pohled na témata a dění v nemocnici.

Rádi bychom poděkovali za spolupráci prof. MUDr. Michalu Vrablíkovi, Ph.D., zástupci přednosty III. interní kliniky VFN a 1. LF UK, Mgr. Zuzaně Nové, MBA, vedoucí Odboru rozvoje a péče o zaměstnance VFN, a Zuzaně Tomáškové, MSc, BSc, DiS., neonatologické sestře a lektorce z neonatologického ARO Kliniky gynekologie, porodnictví a neonatologie VFN a 1. LF UK, kteří s námi strávili dlouhé tři roky! Námětů, nápadů a témat z nemocnice, ale i inspirací ze zahraničí, z vědeckého výzkumu či výuky studentů nám přinesli tolik, že bychom je nedokázali spočítat. Podíleli se s námi na tvorbě více než 30 čísel našeho interního časopisu, a proto je naprosto pochopitelné, že se chtějí věnovat zase jiným výzvám.

Potřebujeme vědět, co vás zaměstnance zajímá a trápí, čím žijete, co je pro vás právě téma číslo jedna, proto jsme hledali nové členy redakční rady tak, abychom se dostali do co nejširšího záběru oblastí života nemocnice a dozvěděli se co nejvíc. Naše pozvání do ročníku 2023/2024 přijali Mgr. Lucie Mlatečková, vedoucí Odboru kvality VFN, Mgr. Petra Králová, vrchní sestra IV. interní kliniky VFN a 1. LF UK, a prof. MUDr. Tomáš Grus, Ph.D., primář II. chirurgické kliniky VFN a 1. LF UK a vedoucí kardiochirurg KARIM. Jsme rádi, že tyto osobnosti VFN rozšíří členy redakční řady a pomohou nám hledat témata, která vás osloví, odpoví na vaše otázky, pomohou vám nebo vás i pobaví. To všechno je smyslem interního časopisu.
Můžete se na ně obracet se svými náměty, s dotazy, s tím, co byste si ve VFNews chtěli přečíst, velice to uvítáme. Zpětná vazba a komunikace je nejlepší inspirací a můžete nám pomoci tvořit časopis, který bude bavit nás všechny!