Ohlédnutí za letošní Garden party: Rádi bychom znali váš názor

Těší nás, že zájem o 4. ročník tradiční akce pro zaměstnance naší nemocnice byl extrémní:více než tisíc vstupenek bylo zamluvených v průběhu několika hodin.

Děkujeme FKSP za finanční podporu, díky které jste si mohli užít zářijový večer podle svých představ. Mimo řady pochvalných reakcí ale dorazila i zcela konkrétní stížnost. Někteří z vás nám napsali, jak jsou zklamaní tím, že na akci pro zaměstnance Všeobecné fakultní nemocnice v Praze přišla řada lidí z jiných zdravotnických zařízení, konkrétně IKEM či ÚHKT. Netušíme, jak je to možné, u vchodů jsme kontrolovali ID karty zaměstnanců, měli jsme jmenné seznamy přihlášených. Slyšeli jsme, že někteří zaměstnanci, kteří se přihlásili, předávali svá místa kolegům z jiných nemocnic. Pokud byste věděli o konkrétním případu, dejte nám vědět na email redakce@vfn.cz, abychom se dozvěděli mechanismus, jak tato vstupenková štafeta probíhala a především proč. Smyslem Garden party je připravit příjemný večer s programem a občerstvením jako poděkování za celoroční práci našim zaměstnancům, nikoli bavit zaměstnance jiných nemocnic.

Dalším bodem, o který bychom se s vámi rádi podělili, jsou názory, že Garden party by měla být pouze pro zaměstnance, a nikoli pro jejich rodinné příslušníky. Někteří zaměstnanci nemocnice zase nesouhlasí s účastí dětí. Rozhodli jsme se proto uspořádat na intranetu anketu, kde budete moci vyjádřit svůj názor. Podle výsledku pak upravíme pravidla pro konání akce.

O anketě vás budeme včas na intranetu informovat a těšíme se, že se dozvíme, co si myslíte a jak si konání podobných společenských akcí představujete. Předem děkujeme za vaši účast!