Nahlédněte pod pokličku naší kuchyně ARCHIV ČLÁNKŮ2024 březenNahlédněte pod pokličku naší kuchyně Zajímá vás, kolik obědů naši kuchaři denně uvaří pro pacienty a zaměstnance VFN? Co lidem nejvíc chutná a například kolik vajec spotřebují na kulajdu? Nahlédněte pod pokličku naší kuchyně s kuchařem a vedoucím směny Jaroslavem Kepkou! Podobné články První měsíce v nové roli 6. 3. 2025 Pohled na vlastní profesi i z jiného úhlu 13. 1. 2021 Skončila květnová výzva Do práce na kole. Kdo najezdil nejvíce kilometrů? 6. 6. 2022 XXVIII. výroční sjezd České kardiologické společnosti zcela nově: Deset dní on-line z Charvátova sálu VFN 6. 10. 2020 Letní fotosoutěž je opět zde! 6. 6. 2023 Natáčení pořadu Mistři medicíny podpořili mí kolegové i pacienti, říká profesor Karel Šonka 4. 4. 2025 Tipy na kulinářské akce 5. 10. 2021 Úkolů je spousta, ale na prvním místě jsou zdravotníci 4. 4. 2025 Umělá inteligence posunuje diagnostiku na vyšší úroveň 8. 1. 2023