Nahlédněte pod pokličku naší kuchyně ARCHIV ČLÁNKŮ2024 březenNahlédněte pod pokličku naší kuchyně Zajímá vás, kolik obědů naši kuchaři denně uvaří pro pacienty a zaměstnance VFN? Co lidem nejvíc chutná a například kolik vajec spotřebují na kulajdu? Nahlédněte pod pokličku naší kuchyně s kuchařem a vedoucím směny Jaroslavem Kepkou! Podobné články Zaměstnanci v kondici: Rady pro všechny, kteří běhají i v zimě 7. 1. 2025 Rakovina tlustého střeva a konečníku. Daň za nezdravý životní styl? 7. 9. 2023 Vánoční režim ve VFN: Kde je rušno a kde se provoz zpomaluje? 6. 12. 2024 Známe vítěze ceny VFN pro mladé vědce! 8. 3. 2022 Optimistické poznámky amatérského cyklisty 6. 5. 2025 Chceme dělat špičkovou medicínu, což znamená mít špičkové lidi a špičkovou techniku 7. 11. 2022 Ambulance pro předčasně narozené děti se dočkala úžasné proměny 8. 11. 2021 Vědci vyvinuli metodu, která odhalí Parkinsonovu chorobu z mimiky obličeje 7. 11. 2022 Do výzvy Do práce na kole se přihlásilo přes 200 zaměstnanců VFN 4. 5. 2021