Z dopisů našich pacientů…

Poděkování k rukám ředitele nemocnice prof. MUDr. Davida Feltla, Ph.D., MBA

Adresováno Mgr. Ditě Svobodové, Ph.D., MHA, náměstkyni pro nelékařská zdravotnická povolání

Vážená paní náměstkyně, 

rád bych ocenil excelentní práci noční směny na SPIN ze dne 20. 6. na 21. 6.  Tým sester (Barbora Křížová, Bc. Alžběta Kuncová, Jiřina Fucymanová) a sanitářů (MUDr. Vojtěch Novák, Ondřej Pospíšil) se aktivně zapojil do péče o 37letého pacienta s akutním infarktem myokardu, který v průběhu vyšetření vyústil v oběhovou zástavu.  

Všichni členové týmu pracovali nesmírně iniciativně a efektivně. Díky jejich vysoké erudici mi stačilo prakticky jednoslovně rozdávat úkoly, které byly okamžitě plněny, a jejich zásluhou jsem měl prostor se plně věnovat pacientovi. Výsledkem byla úspěšná resuscitace s obnovou vědomí během 3–5 minut, a tedy ještě před příchodem resuscitačního týmu. 

S úctou 


MUDr. Martin Pehr 


Adresováno MUDr. Ivaně Krajsové, MBA, primářce Dermatovenerologické kliniky

Dobrý den, zdravím, byl jsem u vás na hospitalizaci asi deset dnů kvůli špatnému hojení nohy. Proč píši, za mě bylo na oddělení perfektní prostředí, dobrý přístup doktorů a sestřiček, prostě profesionální práce. Nohu mi dali dohromady a navíc jídlo bylo super. Všichni byli velice milí. Například Motol a další zařízení se s tím nedají srovnat.
Děkuji moc!

Jiří Kazda

Vyjádření poděkování na II. interní kliniku

Adresováno vedení neurologické kliniky