Odpovězte na otázky, abychom měli lepší představu o vašich stravovacích preferencích
Připravili jsme orientační referendum pro vás, zaměstnance naší nemocnice, abychom získali lepší přehled o tom, jak vám vyhovuje stravování v jídelnách VFN, co by se dalo změnit a vylepšit, abychom vám zpříjemnili dobu oběda a naplnili vaše představy o nutričně vyváženém a chutném obědě. Naši kuchaři neustále pracují na změnách a úpravách receptur. VFN se stala průkopníkem zcela nové koncepce nemocničního stravování v rámci projektu Metodického doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče, které bylo vydáno ve Věstníku MZČR č. 10/2020. Za posledních pět let zde proběhla řada výrazných změn v jídelníčku pro zaměstnance a pacienty bez dietního omezení. Pro zaměstnance se nabízí strava s větším množstvím luštěnin, obilovin, zeleniny, drůbežího masa apod., druhou možností výběru jsou jídla typicky česká, omáčky, smažené nebo sladké pokrmy. Od července se zaměstnanci dočkali dalších dvou týdnů nových receptur. Přesto nás zajímají vaše chuťové preference, potřeby a rádi bychom je zohlednili.

Zapojte se do ankety a odpovězte na otázky:
Anketa pro VFNews
- Měl/a bych zájem o bezlepkovou dietu (ano – ne – je mi to jedno)
- Měl/a bych zájem o více klasických českých jídel (omáčky, knedlíky, zelí) (ano – ne – je mi to jedno)
- Měl/a bych zájem o více alternativních jídel (vegetariánských, veganských) (ano – ne – je mi to jedno)
- Je pro mě důležité mít možnost vzít si chléb k polévce (ano – ne – je mi to jedno)
- Měl/a bych zájem o širší nabídku salátů a čerstvé zeleniny (ano – ne – je mi to jedno)
- Měl/a bych zájem o dovoz jídla na operační sál nebo JIP (ano – ne – je mi to jedno). V případě odpovědi ano, napište název kliniky
- Jak hodnotím chuť a kvalitu současných jídel
Na otázky odpovězte zde: https://forms.office.com/e/qqKgrtpvgV
Pokud chcete, napište nám svůj návrh, připomínku nebo tip na zlepšení stravování.
Děkujeme vám za vaše odpovědi