VFN otevřela ve Faustově domě prodejnu zdravotnických potřeb

VFN rozšířila své služby pacientům, veřejnosti i lékařům. Nová bezbariérová prodejna na nádvoří Faustova domu na Karlově náměstí nabízí široký sortiment zdravotnických pomůcek, odborné konzultace, prostorné zkušební kabinky i pro doprovod, individuální přístup ke klientům a dostatek času na vyzkoušení. Otevírací doba provozovny je od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin.

Nasměrujte vaše pacienty do nového oddělení výdeje zdravotnických prostředků, ať uplatní předepsané poukazy přímo ve VFN!

Sortiment zdravotnických pomůcek je opravdu široký, ale pokud lékař předepisuje méně běžnou pomůcku, lze ji domluvit telefonicky na čísle: +420 224 962 441

Další službou pro klienty je možnost pacientovi pomůcky zaslat domů. Tato služba je možná při splnění následujících podmínek:

  • Musí jít o pomůcku plně hrazenou zdravotní pojišťovnou.
  • Náklady na poskytnutí zásilkového výdeje hradí VFN Praha, ale vrácenou zásilku nelze realizovat opakovaně.
  • Poukaz do zdravotnické prodejny je potřeba předat prostřednictvím vnitřní pošty VFN nebo přes jakékoli oddělení naší lékárny (např. výdej pro veřejnost).
  • Pokud se dodací adresa liší od uvedené na poukazu, je nutné tuto adresu připojit k poukazu.
  • Dodání pomůcky bude realizováno zásilkovou službou cca do 5 pracovních dní.
  • K objednávce/poukazu připojte telefonní kontakt na předepisujícího lékaře i pacienta.

Celý sortiment a další informace najdete na: ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY – Lékárna Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (vfn.cz)